27. 4. Jaroslav

Zítra: Vlastislav

Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Aktuálně > Domov pro seniory Havlíčkův Brod získal Cenu hejtmana za společenskou odpovědnost

Domov pro seniory Havlíčkův Brod získal Cenu hejtmana za společenskou odpovědnost



Datum konání:
18.4.2016

V pondělí 18. dubna 2016 byli v sídle Kraje Vysočina vyhlášeni vítězové soutěže o Cenu hejtmana Kraje Vysočina za společenskou odpovědnost. Naše organizace získala originální ocenění za 3. místo v kategorii Veřejný sektor.

„Do historicky prvního ročníku soutěže se v rámci všech kategorií přihlásilo 26 organizací. To svědčí o tom, že téma společenské odpovědnosti není organizacím, které významně působí na území Kraje Vysočina nebo jejichž sídlo se nachází na území Kraje Vysočina, lhostejné. Mezi oceněnými jsou mimo jiné klíčoví zaměstnavatelé, kterým není lhostejná přítomnost, ani budoucnost jejich existence s tím, že jsou připraveny a ochotny dělat něco na rámec svých povinností, “ uvedl hejtman Jiří Běhounek s tím, že integrace sociálních, environmentálních, etických a lidskoprávních zájmů vyžaduje nemalé úsilí, nicméně má smysl a přináší konkrétní výsledky. 

Odborná porota hodnotila rozsah poskytnutých informací o dosažených výsledcích v roce 2015. Zaměřovala se na činnosti organizací v oblasti regionální, sociální, ekonomické a environmentální odpovědnosti.

Získaného ocenění za 3. místo v naší kategorii si vzhledem ke kvalitě a počtu zúčastněných velmi vážíme a máme z něj velkou radost!

Kromě originální plastiky jsme zároveň získali oprávnění používat známku Držitel Ceny hejtmana Kraje Vysočina za společenskou odpovědnost a také logo Ceny hejtmana Kraje Vysočina za společenskou odpovědnost.

Image Cena hejtmana.jpg