20. 4. Marcela

Zítra: Alexandra

Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Aktuálně > Podnik přátelský rodině

Podnik přátelský rodině



Datum konání:
19.5.2015

Naše organizace se po úspěchu v soutěži vyhlášené Sítí mateřských center o Společnost přátelskou rodině přihlásila do soutěže, kterou v závěru roku 2014 vyhlásil Kraj Vysočina.

Soutěž byla nazvána Podnik přátelský rodině a jak uvedl při vyhlašování výsledků Petr Krčál, radní Kraje Vysočina pro oblast sociálních věcí, hodnocena v ní  byla mimo jiné oblast využití flexibilních forem práce, personálního rozvoje a vzdělávání zaměstnanců, oblast péče o zaměstnance s rodinami a na mateřské a rodičovské dovolené a v neposlední řadě úroveň firemní kultury. Soutěž byla vyhodnocována ve třech kategoriích: podnik do 25 zaměstnanců, 25 - 250 zaměstnanců a nad 250 zaměstnanců.

Naše organizace soutěžila v nejvíce obsazené kategorii 25 - 250 zaměstnanců a nakonec ze 16 přihlášených zvítězila! Cenu jsme převzali z rukou zástupců Kraje Vysočina na slavnostním vyhlášení výsledků dne 14. 5. 2015 v Horáckém divadle v Jihlavě (viz foto). Poté jsme se zúčastnili i slavnostního večera s úžasným divadelním představením Caveman.