26. 4. Oto

Zítra: Jaroslav

Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Aktuálně > Dobrovolníci z Providentu pomohli v domově seniorů s upletením betlému

Dobrovolníci z Providentu pomohli v domově seniorů s upletením betlému



Datum konání:
22.9.2016

Tisková zpráva, Provident

Praha, Břevnice 27.9.2016 – Nový slaměný betlém budou mít na Vánoce obyvatelé Domova pro seniory v Břevnici u Havlíčkova Brodu. Upletli jim ho dobrovolníci z finanční společnosti Provident Financial. Hotový betlém v nadživotní velikosti ozdobí domov, který se zabývá péčí o seniory s demencí a trvale zde žije přes dvacet klientů.

Třiadvacet zaměstnanců osobního oddělení dále pomohlo seniorům s nutnou podzimní údržbou domova i zahrady. Umyli všechna okna, natřeli zahradní domky i herní prvky, opravili plot a ještě založili nové záhony pro pěstování dýní. Práci si zpestřili i nadháněním a stěhováním ovcí, které od jara do podzimu spásají trávu na pozemcích domova a na zimu se musejí odvézt do zatepleného výběhu.

Velmi si ceníme, že si i soukromé firmy vzpomenou na sociální zařízení jako naše a podpoří nás. Nejenom prací a penězi, ale i tím, že si s našimi pacienty popovídají a stráví s nimi hezké chvíle,“ uvedla vedoucí domova Marie Prášková.

Akce se zúčastnilo třiadvacet personalistů z Čech i ze Slovenska, včetně členů nejvyššího vedení. Během dobrovolnického dne dostal domov od Providentu také symbolický šek v hodnotě 10 tisíc korun, které budou využity na zvelebení areálu.

1.JPG

2.JPG 3.JPG