24. 4. Jiří

Zítra: Marek

Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Aktuálně > Uvolnění prostor pro ODN

Uvolnění prostor pro ODN



Datum konání:
23.5.2016

Na základě dohody mezi naším domovem pro seniory, Nemocnicí Havlíčkův Brod a Krajem Vysočina, který je naším společným zřizovatelem, došlo k uvolnění prostor v 2. patře domova Husova pro potřeby oddělení dlouhodobě nemocných.

Je to z toho důvodu, že začátkem července by mělo dojít k odstranění stavby sousedního nemocničního pavilonu, v němž je v současné době oddělení dlouhodobě nemocných umístěno. Nemocnice nemá možnost umístit toto oddělení v jiných náhradních prostorách do doby, než bude pro ODN upraven pavilon bývalé ortopedie. Protože společným zájmem nás všech je udržení provozu jak ODN, tak i kapacity našeho zařízení, došlo k sestěhování našich klientů do upravených náhradních prostor v prvních podlažích budovy a k uvolnění 2. patra pro potřeby Nemocnice HB. Prostory byly předány 23. 5. 2016.

Naše náhradní prostory byly velmi dobře připraveny a tak doufáme, že nikomu nevznikly žádné zásadní komplikace. Za případné nepohodlí při stěhování či soužití na vícelůžkových pokojích se omlouváme. Jedná se ale pouze o dočasné řešení, po dokončení rekonstrukce pavilonu bývalé ortopedie se všichni bez problémů vrátí na své pokoje. A pak se budeme již těšit, až na místě současného pavilonu ODN vznikne nový, moderní domov pro seniory.