26. 4. Oto

Zítra: Jaroslav

Fulltextové vyhledávání

Drobečková navigace

Úvod > Aktuálně > Univerzita třetího věku v Domově pro seniory Havlíčkův Brod, Husova ul. (areál Nemocnice H

Univerzita třetího věku v Domově pro seniory Havlíčkův Brod, Husova ul. (areál Nemocnice H



Vysoká škola polytechnická v Jihlavě ve spolupráci s Krajem Vysočina a Odborem sociálních věcí KrÚ zahajuje dne 10. 9. 2013 v Domově pro seniory Husova ul., Havlíčkův Brod (areál Nemocnice HB) projekt Univerzita třetího věku. Zájemcům se tak přímo v Havlíčkově Brodě nabízí všeobecné, zájmové a neprofesní vzdělávání na vysokoškolské úrovni. 
Ke studiu mohou být přijati občané České republiky (starší 50 let), kteří projevili zájem podáním přihlášky (podmínkou není předcházející středoškolské vzdělání účastníka). Přijetí není vázáno na přijímací pohovor. Výukové skupiny budou naplňovány do kapacity 30 posluchačů. 

Výuka probíhá formou přednášek, seminářů a cvičení, vedou ji erudovaní akademičtí pracovníci VŠPJ a významní odborníci z praxe. Posluchači po absolvování kurzu neskládají žádné zkoušky. 
Přednášky, semináře a cvičení probíhají v předem stanovených termínech, jedná se vždy o dvě výukové hodiny po 45 minutách. 
Účastníci mají statut posluchače vysoké školy, nejsou však studenty ve smyslu zákona č.111/1998 Sb. o vysokých školách a všech navazujících a doplňujících ustanovení. 
Bližší informace naleznete v připojených souborech - přihlášce a v příloze "termíny a témata". 
Srdečně zveme všechny zájemce o tento vzdělávací projekt, témata jsou velmi zajímavá a všechny přednášky jsou otevřené široké veřejnosti. 

Prihlaska U3V-I -dopl info 13_14.doc

terminy + temata 2013-14 HB.doc

Prihlaska U3V-II-dopl info 13_14.doc